"Не ни трябва Свободна енергия - трябва ни Безплатна Енергия!"
Основно меню
Начало
Никола Тесла
Новини
Форум
Търсене
Връзки
Карта на сайта
ВходАнкети
Какво мислите за безплатната енергия?
 
Кой е тук?
В момента има 12 посетителя в сайта
JoomlaWatch Stats 1.2.9 by Matej Koval


Countries

89%United States United States
8.9%Bulgaria Bulgaria
0.6%Russian Federation Russian Federation
0.2%United Kingdom United Kingdom
0.1%Canada Canada

Visitors

Today: 5
Yesterday: 48
Last Week: 270
This Month: 1873
Total: 1873Добре дошли
Клетката на Джо Е-мейл

Глава 1

"Ако продажните хора сплотяват редиците,

честните също трябва да постъпят така ".

Приписва се на Л. Н. Толстой.

Намерение

Моето намерение (в крайна сметка, потенциално) се състой в това, да открехна завесата на тайнственост и секретност, всевъзможни догадки и прочее глупости обкръжаващи конструкцията на „клетката”

Целта на настоящата работа е да ви помогне да създадете клетка по способа използван от самия мен.

Аз придобих тези знания в процеса на изготвяне на клетката. Направил съм много работещи клетки и този опит ми даде знания, които е невъзможно да се получат чрез размисли, върху прочетени книги или запознаването с мнения на „експерти”.

Сега ще споделя тези знания с вас.
Те ще останат мои дотогава, докато вие не направите своя клетка.

 

И само тогава, не по-рано вие ще знаете как се прави това.

 

Active Image

Джо и неговата клетка


Примерно през 1992 година в Австралия е бил изобретен нов генератор.
Подготвяйки са да напиша тази книга аз говорих с конструктора и неговата приятелка по повод на стремежа ми да му отдам заслужените почести за неговия седем годишен труд и сътрудничество със всички заинтересувани хора.
За съжаление глупостта и патологичната алчност на хората, с които той се е опитал да има някаква работа, са довели този нещастен и преследван човек по-вече да не допуска никого до клетката носеща неговото име.
Така, че по-нататък АЗ ще го наричам просто Джо, както той ме помоли.

Аз просто бих искал да кажа – ”Скъпи Джо, ако нямаше такива необикновени хора като теб, то ние огромното оглупяло болшинство, така и не бихме опознали истинските ценностите на Майката – природа”.
Навярно вече е твърде късно да се спаси Майката Земя – от замърсяването и оскверняването, причинено през годините от много държави.

Хората са уникални същества.!!!

Всяка птица държи своето гнездо чисто, а ние „венеца на еволюцията”, разрушаваме нашият единствен дом - Земята!

И все пак точно такива хора като Джо, ни показват, че съществува по-добър начин, прост и чист, пътят на самата природа.

Джо, неограничаван от многогодишното догматичното, ограничаващо разума образование интуитивно е открил следното – необходимо е да се зададе „правилния” въпрос към природата за да се  получи „верният” отговор.

Отговорът е - начин за привеждане на механизмите в действие, без загуби на основни ресурси и без замърсяване на околната среда.
Този способ е бил добре известен на „избраните” и тези технология е съществувала още от преди няколко столетия.

Джо е създал прост вариант на този генератор , който ние за удобство ще наречем „клетката на Джо”.

Какво представлява клетката на Джо?

JOE10.JPGJOE11.JPGJOE5.JPGJOE4.JPGJOE17.JPG

За да разберем всичко, нека да се запознаем с някой характеристики на „клетката” открити от Джо.

 

Active Image

 

* Водата в клетката не се изразходва.

* При работа клетката остава студена при докосване..

* Необходимо е известно време за да заработи двигателя при захранване от клетката. След това неговата производствена мощност е променлива , а режима на работа е непостоянен.

* След премахването на клетката от машината е необходимо известно време, за да може двигателя да се върне към своя „нормален” режим на работа с предишното гориво.

* Ако клетката се намира в машината достатъчно дълго време, двигателя се „зарежда”. След това той заработва сам и не се нуждае по-вече от клетката.

* Може да се премахнат всички проводници на запалването. Мотора ще работи докато са изправни индукционната бобина и разпределителя (делкото).

* Не е необходимо да се съединяват изхода на клетката с детайлите на двигателя, достатъчно е просто да са разположени достатъчно близко един до друг.

*  Клетката изисква "заредена" вода.

* Заредената" вода може да се прелива от един съд в друг без загуба на своите свойства.

* Клетката изисква своеобразен стил на конструкцията непонятен за болшинството от конструктори.

* В емпиричната конструкция на клетката почти не се използват достиженията на съвременната наука и техника.

* Източника на енергия и нейното използване имат голямо значение за някой хора.

* Тези хора разпространяват лъжи и преследват омаловажаване и отричане на заслугите на конструктора на клетката.

* Присъствието на човека оказва положително или отрицателно въздействие върху работата на клетката.

Някои хора разполагат с значително по-вече информация относно клетката на Джо, но и тези ключови моменти са достатъчни за да се разберем с какъв тип енергия си имаме работа.

Вън от всякакво съмнение е, че клетката на Джо е обикновен акумулатор на ОРГОН.

Имаме 100-процентово съвпадение на свойствата на клетката и енергията на Оргона. Такива акумулатори са се използвали и ще се използват по целия свят, тъй като конструктора може да черпи от този огромен фонд от знания без да обръща внимание на митовете, дезинформацията и вестникарските патици, а да се захване за работа с научно обосновани факти.

Конструкторът също трябва да е готов за опасностите предизвикани от необмислени или прибързани решения.

Глава 2.

ОРГОН

Тъй като всички известни ефекти на Оргона се наблюдават в при работата на клетката на Джо е желателно читателя да има една по-добра представа за енергията на Оргона.


Затова може уверено да се каже ,че това е именно Оргон, а не нещо друго , тъй като работещата клетка се подчинява на всички закони на Оргона, без да нарушава нито един от тях.

От уважение към един от най-големите учени на света, Вилхелм Райх и следвайки неговия пример аз ще използвам термина "Оргон". Множество други знаменити  учени, също използват това название. В следващата  глава са изброени не по-малко от 80 наименования, дадени от различни хора на тази или подобна сила.

Оргон – това е живата космическа енергия на природата.

 

Цитирайки Райх, "космическата енергия Ор изпълва вселената ... това е спонтанно пулсираща, безтегловна енергия ... " Ако ви е интересно в Интернет има огромно количество факти, мнения и всякакви боклуци, посветени на Райх и Оргона.
Целта на  дадената работа e да се съсредоточи вниманието върху клетката на Джо, така че горе приведеното определение е напълно достатъчно.

Някои  свойства на енергията на Оргона.
В жизнените сили се наблюдават хиляди свойства.
Аз бих искал да изброя и поясня само тези от тях отнасящи се до клетката.

1. Оргонът е безтегловен, т.е. не притежава маса и инерция. Поради това традиционното измервателно оборудване изискващо реакция или съпротивление при измерването е неефективно и неизползваемо.

2. Оргонът е навсякъде. Но, какво е най-важно за ползвателя на клетката – „концентрацията”.
Оргона се променя от място на място и от време на време. Следователно ако клетката е некачествена или разположена на място с по-ниска концентрация може да престане да размножава оргона или напълно да загуби възможността за „размножаване”.
Външно това ще се прояви като понижаване на мощността на двигателя или неговото напълно спиране.

3. Той се намира в постоянно движение. Премества се неравномерно от Запад на Изток със скорост значително превишаваща скоростта на въртенето на Земята.

4. Потока се разширява и свива и обикновено се представя с криволинейни линии.
Вътре в акумулатора неговата енергия се излъчва във вид на въртящи се вълни.
Тези две особености е възможно да се наблюдават в различна степен както в заредения куб, така и в работната клетка на Джо.
Тъй като се явяват основен инструмент в процеса на „засяването” и „размножаването” на клетката тези два признака са изключително важни за експериментатора.

5. Оргон не подчинява на законите за ентропията. Потокът на  енергията се движи от ниската към високата концентрация, т. е. Оргона се придърпва от концентрацията на самия себе си.
Това е нормално за процеса на съзидание и само по-себе си доказва, че Оргонът е „жива” енергия.
За експериментатора това е изключително важно особено в стадия на „засяването”
Ако клетката се намира на неподходящо място, тя или не може да бъде засята или това ще отнеме много време. Някой мои клетки за засяваха в продължение на месец, докато на други  процеса протичаше само за няколко дни.

6. Оргонът поражда материя. В някой подходящи условия, не явяващи се редки и екзотични, моите еднакви клетки произвеждаха различни минерали.
Обикновено това беше бял или зелен прах във вид на тънка колоидна лента , който в края на краищата се утаяваше на дъното на клетката.
Вие ни бихте искали това да се случи защото тогава машината ще престане да се движи и единственото разрешаване на проблема е пълното разглобяване на клетката, следва почистване и повторно полиране на всички нейни части.
Скептиците може да кажат ,че утайката се получава от водата с което аз категорично не съм съгласен.

7. Оргон се подава на управление.
В клетката това се осъществява, чрез редуването на органичните и неорганични цилиндри, които служат като акумулатор за Оргона.
Органичните слоеве привличат и поглъщат Оргона, докато металните слоеве го отвеждат от органичните и го прехвърлят във вътрешната област на акумулатора.
За поддържане на  процеса на  размножаване използваме също електричество, магнетизъм и електролиза. [2]

8. Той пристига от Слънцето в огромни количества.
Поради това, с отчитане закъснението на температурата, максималната  плътност  на Оргона се достига на обед, а минимума – в ранните утринни часове. Било е забелязано, че некачествените клетки престават да работят или „умират”, примерно около 3 до 4 часа през нощта.

9. Той зависи от времето – влажността, облачността, температурата и часа на денонощието.
Това помага да се разбере странното поведение на „некачествените” клетки, който ту работят ту не работят, но когато подскачайки от крак на крак поговорите с тях, смените водата, химичните вещества или презаредите с напрежение те стават „добри”. Възникнала е цяла религия – „какво трябва да се прави и какво не”.
Клетката попаднала в ръцете на случаен конструктор е обречена на провал.

9a. Той се движи по направление на линията на магнитното поле.
Това е изключително важно за създателя на клетката.
Този фактор не само определя положението и полярността на вътрешните съединения на клетката но и определя в максимална степен остатъчния магнетизъм на стоманата, при който клетката е все още е работоспособна.
Критичен се явява също избора на метала и операциите по неговата обработка (изрязването на краищата).
И тук не се минава без множество митове.
Четейки гореказаното може да си въобразите , че стоманата трябва да се обработва от самодиви-девственици в гората по пълнолуние.

9b. Той се движи под прав ъгъл спрямо електрическото поле и това е изключително важно при изграждането на вътрешната конструкция на клетката.

10. Оргон се акумулира от водата. Ето защо ние използваме вода в клетката.
Разбира се водата трябва да е от определен тип.
Може да се използва и пчелен восък, но в този случай не могат да се използват всички описани способи за „размножаване”, например електролизата на водата.

11. Оргона е полярен.  Затова съществува възможност да се построи положителна или отрицателна клетка. Но ако Вие както повечето хора смесите в една конструкция положителни и отрицателни материали , ще получите или некачествена или неработеща клетка.

12. Той прониква през всички известни материали. Всички плътни тела еднакво добре провеждат Оргона. Той може да премине през метал със скорост 70 фута/ мин. или по-вече. Не мислете, че клетката е капан за него.
Единствената причина, поради която той остава там, ако въобще остане е, че самият той го иска. Задачата на  експериментатора в процеса на „засяване”  и „размножаване” е да създаде „подходящо обкръжение”, а не „въображаем затвор” за Оргона.

13. Скоростта му на проникване не е висока. Необходими са около 20(V=2м/сек.) секунди за преминаването му по проводник с дължина 50(45,72 метра) ярда.
За експериментатора това означава че след включване на захранването на клетката е необходимо да се изчака минимум 30 секунди преди да се открие постъпване на Оргон.

14. Наблюдава се  тенденция на движение на Оргона - нагоре. Този факт е изключително важен за оптималното разполагане на клетката в машината.

15. Той не може да остане в стомана или във вода по-вече от примерно 1 час.
С други думи , ако вашата клетка е престанала да се „размножава”,  тя ще „умре” след 1 час
Това обяснява използването на 1,5 V батерия за поддържане процеса на „размножаване” при некачествените клетки.

16. Той се разпростира на голямо разстояние. Около типична клетка, радиуса на излъчване на Оргона е минимум 160 (48,768 м) фута.  Замислете се върху това!

17. Той се подчинява на законите на оптиката. Пречупва се от призма и т.н.
Това обяснява причините поради които се използва полиране на някои повърхности на цилиндрите използвани в клетките, а също така и възможността (в известна степен) за управление  на потока, чрез използването на законите на оптиката.

18. Той е обкръжен от редуващи се сферични зони с противоположна полярност.
Това се използва при определяне диаметрите на цилиндрите и съответните междини между тях за постигане оптимизацията на клетката.

19. Върху него оказват влияние живите същества. Състоянието на експериментатора влияе на процесите в клетката.

20. Той може да бъде натрупан в ограничено количество.
Ако клетката се зареди до максималната си стойност, той се превръща в електричество и по -този начин се разрежда.
Това ще ни помогне при наблюдението на мехурчетата и изкривяванията на повърхността на водата.

 

Глава 3.

Сравнителни имена на жизнената сила.

Аз и досега не мога да си представя, колко идентични са  долу изброените названия. Целта на този списък – да се покаже колко различни наименования са дадени на необяснимите сили, една от които се явява  Оргонът.

Manna of the Polynesians.
Nervous Ether. Richardson.
elan-vital. Henri Bergson.
X-Force. L. E. Eeman
vis medicatrix. Hippocretes.
Bio-cosmic energy. Dr. Oscar Brunler.
vis naturalis.
Orgone Energy. Dr. Wilhelm Reich.
mumia. Paracelsus.
Prana. Hindus.
Vital Fluid. Alchemists.
Akasa. Hindus.
Animal magnetism. Mesmer
Brahma. Hindus.
Magnetic Fluid. Mesmer.
Manna. Israelites.
Odic Force. Baron Karl Von Reichenbach.
Virtue. Jesus.
Ka. Egyptians.
hike. Egyptians.
Universal life force. Baron Eugene Ferson.
Life Force. Dr. Aubrey T. Westlake.
Cosmo-electric energy George Starr.
Reiki. Japanese.
Ethertricity. Gaston Burridge.
telesma. Hermes Trismegistus.
Pneuma. Gallien.
Astral light. Kabbalists.
Spiritus. Fludd.
Eckankar.
baraka. Sufis.
mungo. African.
entelechy. Dreisch.
Ch'i. Chinese.
Bioplasma. Russians.
Arealoha. Francis Nixon.
Psychotronic energy. Czechs.
Biotronic. Czechs.
Kirlian effect.
kerei. Indonesians.
tondi. Sumatra.
Eloptic energy. T. Galen Hieronymus.
Ether. Aristotle.
tinh. Annamites of Vietnam.
elima. Nkundu.
dynamis. Ancient Greeks.
Numen. Romans.
El. Hebrews.
Fermi Energy.
Orenda. Iroquoi.
Manitou. Algonquian.
Wakan. Sioux.
Wakonda. Omaha.
Maxpe. Crow.
Digin. Navaho.
Dige. Apache.
Hullo. Chickasaw.
Neutrino sea. P. A. A. Dirac.
Fluroplasmic energy. B. Hilton.
Biodynamic Ether. Rudolf Steiner.
Eloptic radiation. Hieronymus.
Logoital plasma. Hieronymus.
neutral force. Kabbala.
Negative entropic energy. James DeMayo.
Scalar energy.
Tachyon energy.
Vril.
Latent neutral. Keely.
Neutricity. Gallimore.
Pure non manifest energy. Todd R. Knudtson.
G-field. Sir Oliver Lodge.
Space energy.
Cosmic energy.Глава 4.

Полярност на Оргона.

Оргонът може да бъде положителен или отрицателен, а понякога да се проявява едновременно и в двете полярности.

Ако искаме да направим добра „клетка на Джо”, жизнено важно е да се отчете полярността на материалите употребени в конструкцията.
В резултата на неправилен подбор на материалите ще се получи клетка с неизвестна полярност, непригодна за „засяване” и с утечка на Оргона.

Експериментатора трябва веднага да избере какъв тип клетка се кани да конструира - отрицателна или положителна, а не да се ръководи от достъпността и стойността на материалите.
По този начин неуспехът е гарантиран.

 

ПОЛОЖИТЕЛЕН  ОРГОН ОТРИЦАТЕЛЕН  ОРГОН
отрицателно електричество положително електричество
желязо [4]
селен
мед   
сяра
основи киселини
олово паладий
месинг кобалт
немско сребро фосфор
изпарение парообразуване
алкалоиди [5]
дървени въглища
калий
Haccoid [?] соли
живак
дестилация
основа на кристалите (не краищата) край на кристалите
триене вибрация
южния магнитен полюс северния магнитен полюс
лявата ръка дясна ръка
основа киселина
бисмут разрушение, разпад
цинк оксиди
осмий оксид


Както може да се види от този кратък списък , химичната реакция (в нашият случай електролиза), изпарение, вибрация, звук и киселинна среда – са най-вероятните спътници на автомобила. С други думи естествената среда в машината най-добре съответства на киселината клетка.

Лично Аз изграждам само киселинни клетки. На мен не ми харесва корозията свързана с работата на алкалните клетки, а също така съм открил, че в киселинната клетка водата остава кристално чиста, а изолацията цяла.Глава 5.

"Всичко, което е естествено е тихо, просто и евтино".   Viktor Schauberger.

Теория за построяване на клетката.

След 6 годишни експерименти съм стигнал до извода, че клетката работи с енергията на Оргона. През всичкото това време всички свойства на Оргона (няколко стотин) съответстваха на явленията протичащи в клетката на Джо. И няма нито едно отклонение!
Нужно е да си много по смел от мен човек, за да омаловажиш огромното количество свидетелства, получени в резултат на труда на стотици квалифицирани хора(хилядите часове тяхна работа) по целия свят. Тъй като моите скромни експерименти не противоречат на това болшинство, аз утвърждавам и съм готов да повторя за хиляден път, че „клетката на Джо” работи с енергията на Оргона.

Теоретически основи

Понякога е необходимо да припомним съвсем очевидни неща, а именно:
- Ако искаме да съхраняваме енергията на Оргона, трябва да имаме акумулатор за Оргон!
Нашата клетка няма да работи с неутрино, деутерий, нитроглицерин, пари, азот, водород, оксиди, или някакви други субстанции. За тях потърсете друга литература и конструкции на клетката. Нашият влак пътува в страната на енергията на Оргона. А значи е дошло времето да се прочете главата със свойствата и полярностите на Оргона, ако вие сте ги пропуснали по-някакъв начин.
И какво виждаме ние? Трябва да се съгласите с мен минимум по два пункта: в клетката трябва да се използва колкото се може повече вещество от една полярност и ние трябва да приложим всички достъпни външни сили за акумулиране на енергията на Оргона. Съгласни ли сте? Тогава да вървим!

Теория  за създаване на клетката.

Четейки списъка със свойствата на Оргона и избирайки от тях най полезните можем да се спрем на следното:

Свойство 14. Тъй като той предпочита постоянно да бъде в  вертикално възходяща ориентация, ние трябва да разположим  изхода на нашата клетка в най-високата  точка на конструкцията.

Свойство 6. Той може да се управлява, това  значи, че можем да изградим контейнер за неговото съхраняване. Избираме концентрични цилиндри с вертикално разположение на осите, в съответствие със свойство 14.

Свойство 10. Тъй като той се натрупва  във водата, е необходимо да създадем „водна” клетка. Значи, клетката трябва да бъде водоустойчива и неръждаема.

Свойство 20. Тъй като може да се натрупва само в ограничени количества , то рано или късно нещо ще започне да се движи по вертикала и ще започне да излиза през горният отвор.

Свойство 9a. Тъй като той се движи по-направление на магнитното поле, а ние знаем, че ако разположим  един от потенциалите на дъното на нашия „проводник” а другия на неговата горна част , се появява магнитно поле и Оргона започва да се движи в това направление.
[6] Нашите проводници се явяват металните цилиндри, тъй като те са разположени коаксиално и вертикално в съответствие със свойство 14,

Доколкото имаме работа с магнитни полета, то материала на нашата клетка не трябва да взаимодейства с полето помагащо на Оргона да тече във вертикално направление.
Имаме вода, електролит и магнитно поле, както и подходящ материал за конструкцията на клетката – немагнитна неръждавееща стомана.
От страни нашият ”проводник” изглежда сложна комбинация от вода, цилиндри от неръждавееща стомана и поток йони. При това създава насочено магнитно поле.

Свойство 9b. Той се движи под прав ъгъл спрямо електрическото поле и нашата конструкция е изключително подходяща за това свойство.
Токът тече от вътрешния цилиндър към външния по хоризонтална линия, значи, в резултат Оргона ще тече във вертикална посока, точно както ни е необходимо. [7]

Сега от таблицата за полярността на Оргона можем да изберем още няколко "помощници", за да го уговорим да работи за нас:
Електролизата много силно взаимодейства с Оргона, и, както казва Джо, подключването на захранване към клетката по време на работа на двигателя действа като турбокомпресор на пълна мощност – „дявол да го вземе!”

По подобен начин триенето на буталото в цилиндъра на двигателя му помага да се вмъкне навътре и се натрупа, и „готово”, ние можем да го използваме! Звукът и вибрацията  по време на пътуването оказват допълнителна помощ.

Ефект на  кондензатора.

следва продължение ..........

Очаквайте продължение на статията с подробни инструкции за изработка на „клетката на Джо” от реализирани реално действащи репликаций !!!

 


search.bg